Solnze, ну ти й хитрюща, капец. Я тут собі по-тихеньку темку читала, а ти мене спалила. Одним словом - коза.
Я тут переживаю за одну зі своїх новоспечених орх: Є 2 листка, коріння нормальне, здається і точка роста нормальна, але гнила середина, в сенсі, що гниле було те, що залишилось від третього середнього листочка. Я все засипала корицею добре. Що ще зробити? Я не пересушу цим середину?
MamaVovki пишет: Нет. Главное, чтобы влага в середину не попадала больше. Остается надеяться, что точка роста не тронута, или - ждать детей.
та точно, що волога більше не буде потрапляти. А от про точку росту я переживаю. Якщо той листок згнив, то якщо гниль я поборю, новому листку нічого не буде заважати рости?? може розвести трохи "Епіну" і листочки протерти цим розчином?
Дівчата, я просто не розумію як в теплиці гроші заробляють, якщо там стільки відходів? І просила ж продати глоксинії за 5 грн, так нє - краще викинути.
от мене вже рік цікавить таке запитання: подарували мені орхідею на день народження. Вона цвіла десь місяці 4 до середини літа, потім квітконос почав сохнути і досох до певного місця, де, ятак раніше думала, мав з"явитися новий квітконос. Але погулявши по сайтам я зрозуміла, що то не квітконос, а зачаток маленької орхи. Ну звідси і запитання: орха вже 2 раз цвіте, а та брунька яка була рік назад, така і зараз, що мені з нею робити?
Sweetxxi пишет: орха вже 2 раз цвіте, а та брунька яка була рік назад, така і зараз, що мені з нею робити?
думаю просто ждать Sweetxxi, У меня вопрос, в теплице фалики продавали по 50 грн, как вы умудрились взять их по 20? Они что начали торговатся??? Я вот тоже хочу себе таких фаликов и побольше...
Девочки у меня вопрос про катлеи. Это нормально что мой сухарик так и стоит как был, и пустил корни несколько милиметров? Новыми ростами не пахнет даже... И все такое скрюченое...листья бледно зеленые и странные. Чего она катлейка не адаптируется, уже прошло больше 4 месяцев....Что я не так делаю?
Аня меняемся или как? Sweetxxi, приятно видеть здесь. Юля молодец что вытащила! Мне в теплице тоже продали были орху за 20 грн но не фал а дегамоару,и то бульба одна была гнилая, новый ростик и ище одну бульбу удалось спасти, щас такая красавица. Вот жду не дождусь цветоносика какого то Sweetxxi я не спец по деткам на фалах но думаю что может для того чтоб детка тронулась дальше в рост нужна температура по выше, и по этому она не ростет щас и конечно же терпение
я постараюсь сфоткати що я накупила. У двох орх відрізане листя більше, ніж на половину. Одна була всередині гнилою. А четверта взагалі не була закріплена в корі, бо було пару корінців живих. Вона мені спочатку 2 показала по 20 (що без листя). А я потім ще порилася серед тих, що за 100 і 50. Вирила ще 2, вона спочатку не хотіла віддавати, але я показала, що одна гнила, а друга майже без коріння і вона здалася то я така довольна, як слон